Koлега,търсил съм преди да пиша,но не намерих като това дето на мен ми се случи!А, между другото не "рева",а споделям моите болежки с колегите,нали за това е форума и както виждаш съм го написал донякъде под формата на майтап!Интересно ми е,на теб ако ти заминат за един месец 1400лв +360 за две предни гуми какво ще направиш,банкет ли ще дадеш!?!!?!?Нищо лично,просто питам!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не се издържа вече!!!!
Collapse
X
-
Хубавите кукли трябва да се глезат
Но твоята малко алчна ще дойде
Спокойно колега, след като смениш и това ще караш мнооогоо без да сменяш друго, както разбирам се е случило малко наведнъж и идва малко нанагорно но са бели ядовенастояща - BMW 3er
ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART30-40 лева?
това за някои модел на москвич ли става въпрос
долната помпа върви между 200 и 300 лева и работата е долу горе толкова разглобява се половината колаAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Ми на мен ми заминаха доста повече и според мен за не кой знае какво, ама това е живота, не се косиВиждаме че е майтап, то и колегата на майтап ти казва.
А банкет не дадох, ама уиски почерпихAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fredМи на мен ми заминаха доста повече и според мен за не кой знае какво, ама това е живота, не се косиВиждаме че е майтап, то и колегата на майтап ти казва.
А банкет не дадох, ама уиски почерпих
Мисля, че това дребно уточнение ще е полезно за всички.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33Първоначално публикувано от fredМи на мен ми заминаха доста повече и според мен за не кой знае какво, ама това е живота, не се косиВиждаме че е майтап, то и колегата на майтап ти казва.
А банкет не дадох, ама уиски почерпих
Мисля, че това дребно уточнение ще е полезно за всички., само в сервиз в ходя.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment